Dukat!

image

Trots fullspäckat program med skola, jobb och fritidsaktiviteter måste viss fester ordnas. Ävenom det blir en aning senare än vad man hade tänkt sig.

Så, imorgon, lördag blir det kalas för en nioåring! En aning försenat som sagt, men ibland måste det bli så. Hellre det än inget kalas alls säger den här mamman.

Ikväll har Lillayster stått i och förberett kalaset. På bilden ovan ses vattenfallet in till den s.k djungeln!

image

Efter att man dykt igenom vattenfallet och förhoppningsvis kommit torrskodd igeom, kommer man till det vilt dukade bordet! Det är vilda djur som är tema för detta kalas och det är nog helt nioåringen i huset som har stått för planeringen. Mamman har inhandlat nödvändigheter och sedan har den nybakade nioåringen gjort resten.

Det blir ett litet kalas, endast 6 st. Småflickor totalt, men det verkar inte Lillasyster bry sig det minsta i. Hon är lika glad för det.

Nu har hon äntligen somnat, nästan 22.30 på kvällen. Hon hade så roligt med allt förberedande, så då hon gick och lade  sig den första gången vid 21 tiden, kunde hon inte somna:

– Mamma, jag KAN inte somna, jag är too excited!

Fast nu när hon försökte med konststycket att somna den andra gången, lyckades det. Tack och lov är det ju lördag imorgon och… Kalas!

 

9 thoughts on “Dukat!

  1. Vad fint hon planerat.
    Ibland blir det bäst om det är ett lite mindre kalas, hon njuter nog lika mycket ändå. Alltså 9 år, otroligt, det var ju inte alls länge sen du väntade henne. 🙂 Ibland funderar man nog vart tiden flyger iväg. Vi har haft sportlov denna vecka och jag har bara njutit, gjort en promenad ut till Mässkär m.m. Å så har jag faktiskt fått gjort en hel del här hemma som bara lämnat under vintern, som att t.ex. föra en del ur garaget till ekorosk… Det är bra med lov nu som då. 🙂

    Gilla

    • Tack! ja, hon var riktigt nöjd med sitt lilla kalas! Härligt med sportlov. Vi får snällt vänta till vårlovet som infaller den första veckan i april. Inga sportlov hos oss…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.