Tvättbjörnar på rad

Publicerad av

Det är rätt ofta som jag lägger ut Dotterns tecknealster här på min blogg, men ikväll blir det nog en bild på Lillasysters tvättbjörnar som hon ritade under syskonens lektioner i piano ikväll. Hon hade tagit med sig en bra bok, men hade endast tre kapitel kvar när vi kom till pianolärarinnans hem för barnens lektioner. De kapitlen läste hon på rekordtid, lade bort boken och sedan blev det fort tråkigt. Mamman rotade i sin arbetsväska, fann papper och pennor i den medhavda Marimekko penalen och så började Lillasyster att rita. ( med min 0.5 penna från gymnasietiden i Jakobstad. Tänk att denna har hängt med så länge, men den och alla andra pennor har hållits i tryggt förvar med Marimekko.)

Tvättbjörnar blev  alltså resultatet:

image

 

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.