Firat med gymnastik

image

Precis som förra året valde Lillasyster att ha sitt födelsedagskalas vid gymnastikskolan där hon tränar en gång i veckan. Ikväll, söndagskvllen på Alla Hjärtans dag hade vi fått tid för årets kalas. Inbjudningskorten hade blivit utdelade för några veckor sedan och endast tre av vännerna hade avböjt pga andra aktiviteter på gång.

Lillayster stortrivdes! Hon fick göra gymnastik i sällskap med vännerna och favorittränaren ledde aktiviterna som hon planerat tilsammans med Lillasyster. En hel timme fick barnen studsa, hoppa, hänga  i ringar m.m och alla verkade ha roligt.

image

Medan barnen hoppade och studsade skötte jag om dukningen. Maken agerade fotograf.

image

Vad vore ett kalas utan presenter…?!

image

…och tårta?!

Lillasyster hade bett att få ha en glasstårta och till och med mamman måste ta en paus från kaloriräknandet och ta en bit av tårtan. Jodå, det var värt kalorierna för visst var den helt fantastisk god med vaniljglass, kolasås, chokladsås, vispad grädde och sedan kakdeg ( frusen förstås) i mitten. Mums!

Lillayster fick flera fina presenter, tackade alla vänerna artigt och hux flux var festen över. Vi tackade alla som kommit, till höger och  och vänster, städade upp efter oss och sedan var det bara att lasta bilen full med tårtrester, grannbarn, presenter och styra kosan hemåt i snöyran denna Vändagskväll.

Vilken helg  det blev och ännu har vi inte ens nått den 16.2, Lillasysters födelsedag…!

8 thoughts on “Firat med gymnastik

  1. Så fint! Gymnastik tycks höra flickorna till, här hos oss har jag en dotter som brinner för gymnastiken. Å varför ser alltid de amerikanska tårtorna så mycket godare ut än våra här?! 🙂

    Gilla

    • Om tårtorna ser godare ut vet jag inte. Själv föredrar jag finländska gräddtårtan framför de ibland alldeles sliskigt söta amerikanska. Dock måste jag säga att gårdagens glasstårta var helt fantastiskt god.:-)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.