RISKabelt värre

Publicerad av

image

Ja det blev verkligen RISKabelt värre kinrg kaffebordet efter maten ikväll. Jag hade äntligen fått en chans att koka till glögg på svartvinbärssaft och medan Maken, Sonen och jag smuttade på den, spelade vi RISK. Jag hade aldrig spelat förut, men det hade pojkarna.

Vilket spel det blev och även om det tog mig ett tag att fundera ut och förstå mig på reglerna, så blev det ett riktigt spännande spel. Vi hann tyvärr inte så långt, för det blev strax läggdags för barnen, men det var roligt att pröva på i alla fall.

image

I bilden ovan visar och förklarar Maken åt mig hur jag skall attackera fienden och hur jag skall få mera territorier och/eller soldater på spelplanen. Då vi avslutade spelet var han klart i ledningen, men jag gissar att det blir mera spelande i den nära framtiden…

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.