Tvära kast under en helt vanlig måndag

Publicerad av

Vindarna viner ute och regnet piskar mot fönsterrutorna. Hösten har kommit tillbaka och sommarvädret från igår är ett minne blott. Dock måste  jag säga att det känns bara skönt att ha höstvädret tillbaka. Visst var det lyx oh skönt med trettio graders värme igår, men samtidigt kändes det nog lite bakvänt också. Eftermiddagens 10 plusgrader känns mycket mer normalt, ävenom kasten är lite väl tvära!

Min vana trogen har jag varit och handlat idag på min lediga månadg och det behövdes verkligen eftersom skåpen var sgs tomma.

Eftersom det är så kyligt ute, passade det finemang att ställa sig i köket och börja baka och det blev muffins på pumpa idag tills barnen kom hem. Vidare fortsätter vi med varmt, eftersom jag strax skall ställa mig vid spisen igen och koka ihop en soppa på kyckling och vilt ris tills kvällsmaten.

Sonen har fotbotllsmatch ikväll, men vi får se vad tränarna säger. Kanske den blir inställd pga vädret? Fast å andra sidan blir nog Sonen besviken då. I lördags vann hans lag med 4-0 och spelade  riktigt bra fotboll. Fast det bllir nog att ta på sig vinterjackan om matchen blir av. Mössa och vantar får jag nog ta med också!

Ja, ja, dags att ställa sig vid gasspisen och börja på med kvällsmaten då igen. En helt vanlig, trevlig måndag är snart förbi och jag måste säga att jag känner mig rätt så nöjd med all denna ‘vanlighet’. 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.