The overnight bag

image

Här står den igen, nästan packad och klar.  Klistermärkena från den förra resan, som det står MSP och KFL på sitter fortfarande kvar. ( Förkortningarna för flygöltet i Minneapolis och Reykjavik.) Toalettväskan skall nerpackas och tvätten snurrar ännu.

Vi är på väg igen. Dock endast en liten övernattningsresa  den här gången. Hela familjen är på väg till hotellet nära flygfältet som stoltserar med ‘Americas biggest indoor waterpark‘. Dessa ord är deras egna, så vi får ju se senare idag om detta faktiskt stämmer eller inte. Varje gång vi har åkt förbi  på väg till ngt annat, har barnen velat åka med det har förstås aldrig blivit av. För två veckor sedan kollade jag hur mycket biljetter till denna vattenpark skulle kosta för hela familjen och det visade sig att det skulle kosta endast en bråkdel mera att övernatta på hotellet på samma gång! Maken och jag hade en snabb diskussion och några minuter  senare bokade jag både rumpå hotellet  och biljetter till vattenpark.

Vi berättade inget åt barnen förrän för ngn dag sedan. De två yngre blev alldeles  vilda av glädje, det blev kramar hit och kramar dit och: ‘Tack  mamma! Tack pappa!

Dottern däremot var inte alls så förtjust och var inte så säker på att hon ville komma med. Jag erbjöd henne att stanna hemma, vi kunde ta med en kompis till ett av syskonen istället, men se det ville hon inte riktigt heller. Igår på kvällen hade hon besökt http://www.waterparkofamerica.com och läst, sett på foton och är nu väldigt ivrig att få prova på att surfa, inomhus!

Maken är ledig imorgon, eftersom det är långhelg och Labor Day imorgon. Denna Labor Day uppmärksammas varje sensommar, men inte som den borde, utan mer som slutet på sommaren eftersom de flesta skoldikstrikten häromkring sparkar igång skolåret på tisdagen efter denna arbetarnas dag.

Alltså, några få saker kvar att göra, se till att Lilly Hunden har det hon behöver så att grannflickorna kan komma och sköta om henne de 24 h som vi är borta och sedan bär det alltså iväg. Sommarens sist utfärd för den här familjen! 🙂

2 thoughts on “The overnight bag

  1. Men så härligt! Ibland har vi gjort spontana korta resor till badhotell, bara för att få ett avbrott i vardagen! Ni kommer säkert att få det skönt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.