En eftermiddag på läger

Publicerad av

Senaste vecka, medan vi ännu var hemma i Jakobstad, anmälde vi Sonen till fortsättningskursen i pil och bågskytte. Han var med om den första kursen veckan före resan och vi hade tänkt att han skulle få ta följande kurs inkommande vecka. Dock hölls den inte då, så när vi diskuterade saken med Sonen tyckte han att det var helt OK att han deltog den här veckan, trots att han nog skulle var lite trött till följd av resan och omställning med tiderna igen.

Han har, som jag visste, stortrivts den här veckan. Så också idag, fredag, fast det är +35 grader varmt.

Varje fredag ordnas ‘Family Fun Day’ och fast lägret ligger en bra bit bort från vår förort, bestämde Lillasyster och jag att åka och hälsa på.  Storasyster ville inte komma med, så hon stannade hemma och skötte om matlagningen tills ikväll istället.

Sonen  blev glatt överraskad när  vi kom. Han hade ju trott att vi inte skulle komma. Han fick visa vad han hade lärt sig under de två veckorna denna sommar då han har lärt sig skjuta med pil och båge:

image

image

Ser riktigt professionellt ut, eller hur?

image

 

Han fick också visa Lillasyster hur man gör och det tyckte han var roligt. Att få visa och berätta och vara lärare, det passar han bra till!

image

image

Varje grupp hade också knåpat ihop en liten sketch eller sjöng en sång. Bilderna ovan är tagna under uppförandet av sketchen som Sonen var deltog i. Den var ganska lustig och gick ngt i stil med att alla kom och låtsades sätt sig ner på en oslynlig bänk. En person kom fram i gången och frågade  den förra personen vad han/hon höll på med och denne svarde att han/hon satt på en osynlig bänk. Sonen var den sista som kom fram och då gick det till så här:

-Hi What are you guys doin’?

– We’re sitting on an invisible bench!

– Oh, you mean the one I moved over there?

Sonen pekade med handen och alla som ‘satt’ på bänken föll på golvet. Lustig liten sketch tyckte vi i publiken!

Efter att alla lägersånger och sketcher var slut, var det dags att packa ihop Sonenes pick och pack och börja söka oss hemåt i sommarhettan. Dock, var det så varmt, så vi måste abolut stanna i den närliggande lilla staden för att ta en glass och dricka  kallt, läskande vatten…..

image

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.