Att städa upp….

Publicerad av

image

…kan vara riktigt roligt när man får piska mattor!! Sonen hade tråkigt. Vi hade tillbringat hela vår sista, varma dag på stranden och nu var det dags att packa det sista och städa upp efter oss efter vår nästan två veckor långa vistelse. Han gnällde och stod på och plötsligt fick jag en ide’ när jag sprang omkring bland de olika resväskorna

– Kom hit ett tag!

– Ja?,  kom det lite håglöst.

– Var snäll och rulla ihop de här mattorna, ta ut dem och häng dem på mattställningen ute på baksidan. Tag sedan mattpiskan och piska dammet ur mattorna.

Jag instruerade och visade Sonen hur jag menade och han fattade galoppen direkt. Ögonen riktigt glittrade på honom och Lillasyster kom springande för att se vad som stod på. Hon tyckte också att detta verkade roligt och ville vara med.

En stund senare, medan jag sopade, hörde jag hur mattorna piskades där ute. Jag gick med mobilen i högsta hugg i handen och gläntade på bakdörren och en glad Son tittade på mig och utropade:

– It’s not very often I get to hit something as hard as I want without you guys yelling at me!

Det ni! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.