Klar!

Publicerad av

Min senaste sjal som blev klar vid stugan i helgen….

Vet inte riktigt hur många sjalar jag stickat det senaste året. Fem eller 6 stycken trodde jag, men det kan vara mera. Vissa av dem bättre, vissa av dem sämre. Övning ger dock helt klart färdighet och det är roligt när det syns på resultatet. Förutom sjalarna ar det också blivit ett antal halsdukar och mössor och faktiskt en och annan filt om jag minns rätt…..

Sjalen ovan var jag inte särskilt nöjd med medan jag jobbade på den. Tyckte inte riktigt om garnet jag valt ( färgerna), tyckte inte riktigt om hur mönstret tedde sig etc….. Fortsatte dock med projektet och maskade av i lördags…. och blev sist och slutligen väldigt nöjd med resultatet! Tur att jag inte gav up!

Lekte modell strax efter att jag maskat av….

För att ta en liten paus innan jag tar mig an ett större projekt igen, lade jag upp maskor på rundsticka för en enkel halsduk i ribbstickning på söndagskvällen. Etthundraåttiotvå maskor och ngn slags vision hur jag ville det hela skulle se ut. Jag, ett tyst sovrum, restgarn och stickor….

Balsam för själen….

Bara att sticka runt och runt. Två räta maskor och två aviga, två räta, två aviga….

6 kommentarer

 1. Jag säger bara wow! Du är så flitig!
  Hopps ni haft en skön helg.
  Här gick helgen alltför snabbt, men det kommer fler 😊
  Nu är sista studentprovs veckan på g, så snart blir det lugnare i huset.

  Gillad av 1 person

  1. Heja heja Dottern och familjen! Snart klar med skrivningarna! Lycka till med det sista!
   Jotack. Helgen var väldigt fin!
   Trevlig tisdag. Vi kojsar just på måndagen…. 🥱😴

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.