Lite nytt piggar upp!

Publicerad av

Jag var ute på lite shopping ärenden på tosdagseftermiddagen. Hade inte alls tänkt söka ngt åt mig, men ville ända gå omkring bland rea plaggen och ta mig en titt. Det brukar ju vara så att då man egentligen inte söker ngt, hittar man. Och likadant blev det där och då!

Hittade ett trevligt, ärmlöst nattlinne för sommaren nästan på direkten. Fjolårets modell antar jag eftersom det var kraftigt nedsatt och blev mitt för endast USD 10. jag sökte lite mera på samma ställe och hittade ett par sköna pyjamasbyxor för samma pris. Dessa hamnade direkt ner i kundkorgen de med. Kul tänkte jag och iddes inte prova. Det går ju alltid att returnera plaggen ändå, så jag ville inte ta mig tid att gå in i ngn provhytt.

Gick sedan till damavdelningen och tittade runt lite förstrött och hittade även där en ny jumper som jag genast blev förtjust i. Också denna var min storlek, så jag iddes ta mig tid att prova här heller. Ned åkte jumpern med de andra två plaggen i kundkorgen och glad i hågen gick jag till kassan. Fick ytterligare rabatt på kläderna då jag betalade, så det blev inte mycket till räkning.

Glad i hågen åkte jag vidare på andra ärenden och provade kläderna hemma senare på kvällen. Och alla passade! Av klipptes lapparna och jag kände mig nöjd och glad över lite nytt i garderoben. Vardagsglädjen då den är som bäst helt enkelt!

Min nya jumper i rosa. En färg som jag inte har mycket av, men som till våren är väldigt trevlig.

10 kommentarer

 1. Det är roligt att gå omkring och kolla runt då man inte måste”.
  Roligt att du hittade några plagg.
  Jag borde också söka nya kläder till mig, men jag har inte orkat ta tag i det ännu.

  Gillad av 1 person

  1. Jo men precis. Om man MÅSTE söka kläder åt sig är det inte alls lika roligt som när man bara råkar hitta när man är ute i andra ärenden. 😃

   Gilla

 2. alltid roligt med lite nytt. Och ibland behöver man bara unna sig . Fast det är bara litet så är det ändå nåt.. snygg färg på din jumper

  Gillad av 1 person

  1. Jo men helt rätt! Några miljoner behöver absolut inte spenderas för att jag skall bli nöjd! En jumper i rätt färg eller sköna pyjamas byxor räcker mer än väl för att det skall kännas som lite härlig vardagslyx! 😃

   Gilla

   1. Härligt. . Jag var på jakt efter nya länkare men se har inte kommit än . Å na ny tränings t shirts sku jag bööv . Å liiti vila ha å…🙄

    Gillad av 1 person

   2. Och så har väl ni också drabbats av brist på än det ena, än det andra nu under pandemin kan jag tänka mig. Inte alltid lätt att få tag på allt som fanns tillgängligt för 2 år sedan…..

    Gilla

   3. Ja det är ju längre leverans tider och ibland uteblir det helt eller man blir utqn om man inte reserverat. Cyklar måste man beatälla innan om man ska en ny sådan

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.