Torsdag och nytt projekt

Publicerad av
På onsdagskvällen avmaskade jag denna sjal. Nu är det bara tråkgörat, dvs att fästa alla ändar kvar.

Nu blir det en kort paus från allt bomullsgarn och spets. Jag har nämligen påbörjat ett nytt projekt i mjukt, skönt och tjockt garn. Snart blir det för varmt för sådant, så nu får det sköna, men inte alls lika varma bomullsgarnet ta en paus medan jag jobbar med det mycket tjockare ylle/polyamid/polyester garnet.

Dagens blygsamma början på de första åtta varven.

Det blir en till ‘cowl’ denna vårvinter innan värmen slår till. Denna blir i svart och vitt. Ett garn med båda färgerna invävda. Jag har precis fått en början, endast satt upp projektet och stickat de första 8 varven, men jag är redan mycket nöjd hur garnet varierar och hur det svarta bildar fint mönster på den vita bakgrunden. Nöjd är stickerskan. Snyggt, snyggt!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.