Sjal? Matta? Mattsjal?

Publicerad av
Avmaskad och klar att blockeras….

Jaaa, vad säger man…? Mönstret är utan tvivel vackert, men vad i all världens tider skall Svägerskan använda denna till? Skulle alltså ha blivit en sjal, men det ni ser på bilden är allt jag hade garn till. Har precis maskat av och har ngn meter kvar av garnet. Strävt och hårt garn som faktiskt lämpar sig bättre som en dörrmatta än ngt annat.

Det återstår alltså att blötlägga detta verk och sedan blockera det. Nåla upp på handdukar och låta det torka för att sedan se vad det hela blir till…. Låta maskorna lägga sig och liksom lugna ner sig en smula Förhoppningsvis blir själva materialet en aning mjukare. För som det nu är går det alldeles utmärkt att torka fötterna på denna sjal-matta….

4 kommentarer

    1. Nu kan jag inte alls skylla på min Svägerska. Hon är ingen som stickar och visste därför naturligtvis inte hurudant garn hon fick sig spunnet. Det fanns helt enkelt inte tillräckligt att sticka ngt användbart av. Sockor möjligen, men de skulle nog ha blivit väldigt obekväma och sträva att ha på fötterna!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.