Från stickfronten lite nytt….

Publicerad av
Mössa nummer fem blev ju klar på söndagseftermiddagen….

… mössa nummer fem på tre veckor blev klar igår på eftermiddagen. Denna blev jag väldigt nöjd med och tycker jag äntligen börjar få mössorna jämnare ihopsydda och så börjar ribbstickningen också se jämnare ut.

Garnet är definitivt en mörkare nyans än vad bilden låter påskina. Jag har dessutom tillräckligt med garn kvar att sticka en till likadan.

Ny mössa på gång….

Äntligen har jag börjat på mössan som jag legat i träning för! Detta garn fick jag av en väninnna för flera veckor sedan.. En av väninnorna i stickjuntan som nog tyckte att jag skulle klara av att sticka ngt så enkelt som en mössa. Nu tycker jag att jag tränat tillräckligt och satte igång. Hittills går det alldeles utmärkt, men så där väldigt förtjust i garnet är jag inte. Det är bara att sticka på och se hur den så småningom blir…. och om jag har tillräckligt med garn eftersom jag har endast ett nystan….. Vilket är allt man behöver enligt mönstret. Bara att sticka på och se hur den artar sig….

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.