Husmorsvila ute på prärien

Publicerad av
Ute på vift på prärien

Helt väntat blev eftermiddagen hos den stickande väninnan helt fantastisk! Trevligt prat om dittan, dattan och naturligtvis stickning. Gott tilltugg med både salt och sött. Stickande väninnor på rad i ngn timme och till sist en fantastiskt promenad på den intill liggande prärien som hör till värdparets ägor. Dessa ägor hörde till bondgården där värdinnan växte upp. Inga kor eller hästar går på bete längre, men ägorna finns fortfarande i väninnans och hennes systers ägo och systrarna hoppas att så skall det förbli. Inget skall byggas på prärien, som är fredad för framtiden. Tanken är att här skall olika fåglar, koyoter, rådjur och andra vilda djur få fortsätta leva och bygga bo och så småningom skall spåren av människan försvinna från den tiden då dessa ägor användes som betesmarker. Istället skall prärien så småningom få ta över.

Det nybyggda, väldigt söta hemmet syns på vägen tillbaka på vår promenad.

En mera avkopplande och njutningsbar eftermiddag i goda vänners lag får man leta efter.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.