Sista dagen….

Publicerad av
Förmiddagens vy

… för denna gång. Och värmen är naturligtvis tillbaka. Eller egentligen hettan och framför allt den höga luftfuktigheten. Idag skall det åkas mera båt och mot kvällskvisten packar vi ihop, städar upp och beger oss iväg för denna gång.

GrannKompisen och Sonen vid brasan

Igår kväll gjorde pojkarna upp en brasa. Det regnade rejält tidigare på kvällen, och var fortfarande rätt vått, så det kändes helt ok att göra upp en dylik. Vi satt länge och diskuterade bland annat ungdomarnas framtidsplaner. GrannKompisen flyttar hela vägen till Florida i höst där universitetsstudier kallar. Ingen kort sträcka hon flyttar precis, men det blir säkert bra. Sonen har ett år till i gymnasiet, men nästa sommar är det han som kommer att veta med säkerhet vart det bär av. Grannkompisen vill studera till marinbiolog och Sonen till yrkespilot. Det skojades om att han kan så småningom börja flyga henne från Florida i söder hem till Minnesota här i norr.

Lillasyster underhöll med ukulele medan vi körde hemåt

För ngn timme sedan anlände vi hem till Förorten igen. Vi lämnade sommarstugan med 28 grader och kom hem till 33…. Detta skall fortsätta hela veckan ut…. Tack och lov att vi hade några svala dagar vid sommarstugan tidigare i veckan.

Som alltid är det skönt att åka iväg och lika skönt att komma hem till Föreorten igen ( om man bortser hettan då…). Imorgon lördag blir det att förbereda en del eftersom vi får släktingar på besök på kvällen. Från den amerikanska södern. Louisiana och South Carolina. Det kan bli lite si och så med mina skriverier de kommande dagarna, men förr eller senare så återkommer jag…..

Och jodå. Jag skördade mina tre första gurkor ikväll! Riktigt goda är de och den första är redan uppäten!

4 kommentarer

  1. Så trevligt med besök från släkten. Spännande när ungdomarna står inför sina yrkesval. Vår äldsta dotter visste tidigt att journalist var det som gällde så det blev raka spåret medan våra två yngre hade lite svårare att bestämma sig men alla tre är i hamn nu.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.