Fantastiskt, vacker höstdag!

Publicerad av

På fotot ovan ser det ju mera ut som sommar än som den första söndagen i oktober. Vi har inte så många färger runt dammen ännu kunde jag konstatera när jag tog bilden.

De senaste två timmarna har jag tillbringat ute i värmen och solen. Tagit åt mig en rejäl dos D vitamin inför den annalkande vintern.

Det är varmt. Runt 13 grader i skuggan, men betydligt varmare i solen. Bakning stod på schemat denna vackra hösteftermiddag, men pga vädret skippade jag denna plan.

Hela veckan har det lovats varmt och vackert väder. Bara att njuta nu innan höststormarna tar över. Den långsiktiga prognosen för Minnesota utlovar en ’traditionell vinter’ med kyla och enorma mängder snö. Återstår ju att se om så blir fallet….

Återigen står vi inför en ny skolvecka. Den fjärde i ordningen med ’hybrid modellen’. Förra veckan uppdagades det första Covid fallet i Sonens gymnasium. Ingen överraskning där.

Inga fall av virussmittade i Lillasysters mellanskola ännu. Det kommer väl….

Maken befinner sig på jobbdygn idag och Sonen jobbar ett pass vid mataffären. Från sommarens 35-40 timmar/vecka, blir det nu endast jobb på helgerna för honom. Igår lördag har han dessutom ledigt från både skola och jobb. Skönt för en 16 åring som verkligen har ett fullt schema trots pandemin.

Bra så! Livet går alltid vidare, pandemi eller inte!

Trots att solen ännu står högt på himlen borde jag gå in och ta tag i matlagningen för kvällen. Dock är det endast Lillasyster och jag hemma, så någon 7 rätters måltid blir det knappast…..!

Köpte höstblomma åt mig själv! Uppiggande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.