God morgon Wisconsin!

Publicerad av

Här sitter jag alldeles klar för dagen och avnjuter min lätta frukost. Klockan är just efter nio, vilket för mig som nattuggla inte är helt vanligt.

Gårdagens fuktiga hetta är som bortblåst och istället har vi vaknat till ljuvligt torra vindar, vågor på sjön och glittrande sol i det blåa vattnet. En mycket vacker morgon denna sensommar dag bjuder på.

Inte särskilt mycket finns planerat för Lillasysters och min del. Maken sitter redan i sitt första jobbmöte och även om jag varit emot uppkoppling till sommarstugan förstår jag ju nog varför det är nödvändigt. I dessa Covid tider tar mötena och det administrativa aldrig slut och vi bestämde oss för ’minsta möjliga wifi kontrakt’ så att det skulle vara enklare att koppla till jobbmöten hemma i Tvillingstäderna.

Och visst har det visat sig vara ett klokt beslut. Nu sitter Maken här bredvid mig, ute på verandan med dator, mobil och hörlurar. Runtomkring oss springer Kurre Ekorre och hans kompisar och samlar nötter för den annalkande vintern, vågorna slår mot min nykrattade strand och Maken, som inte är ngn soldyrkare sitter bekvämt i skuggan. Det finns helt enkelt värre sätt att jobba på!

Bäst att jag själv ser om en viss Lillasyster har kommit sig upp och hittat ngn slags frukost.

Dagen ser lovande ut….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.