Sur dag

Publicerad av

Ni vet den där dagen på semestern/resan då alla nöter på varandra och det är bäst att alla håller lite avstånd från varandra?

Jodå. Den dagen har vi tragglat oss igenom idag. Alla har varit lite småsura. Lite gnälliga. Lite trötta och lite bråkiga denna måndag.

De två yngre ungdomarna fick äntligen pröva vattenskidorna. Vindarna hade lugnat ner sig en aning idag, fast de fortfarande var rätt kyliga. Varmt i luften visserligen, +22, men ute på sjön var det inte precis ngn lä.

Det var helt klart svårare än vad de hade tänkt sig. Efter 30 kalla minutrar körde Maken in till bryggan igen. Nytt försök imorgon då det lovats varmare väder.

Maken och jag åkte in till det lilla samhället runt 20 km bort. Vi behövde lite mat inhandlat och då måste vi ju helt klart åka till den skandinaviska gåvobutiken för att se om den överlevt denna viruskris.

Jodå. Den var öppen. Precis som föregående sommar. Kvinnan som betjänade i kassan bar inget munskydd. Vi har märkt att detta inte är lika vanliga här än vad de är i Tvillingstäderna. Dock har vi också lagt märke till skyltarna i affärerna som uppmanar alla att bära munskydd. Tydligen följs dessa råd inte speciellt….

Det blev lite gott inhandlat vid gåvobutiken. Bland annat Daim- mums!

En trevlig stund i den lite större staden avslutades med ett besök på mataffären och så hämtade vi hem pizza till ungdomarna- som nu var på mycket bättre humör.

Gissar att de behövde en paus från föräldrarna….! Och kanske tvärtom också…..

Kaffekoppen som kom hem från den skandinaviska gåvobutiken.

2 kommentarer

    1. Precis! Ibland behövs det avstånd nu mera än någonsin…
      jo det finns många som verkar tro att viruset nu är övervunnet. Åtminstone i Minnesota ökar fallen inte just nu…. dock befaras en ny våg i höst. Det är bara att vänta och se…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.