Undviker radio och TV….

Publicerad av

… idag har rättegången mot den s.k  Presidenten påbörjats och det är sgs allt som hörs  och ses i TV och radio och också nätet de kommande dagarna. Jag väljer att inte lyssna eller titta. Jag tror nämligen att allt detta ståhej och denna cirkus runt denna rättegång och själva rättegången också, kommer inte att gå någonvart. Rättegången hålls i senaten, som har republikansk majoritet och därför kommer de att stöda Trumpen. Vare sig han är skyldig till brott eller inte.

Eftersom han helt troligtvis kommer att frias och förklaras oskyldig i denna rättegång, kommer han att använda allt detta som material att kamma hem nästa val som hålls i november detta år… och troligen vinna.

Det är så galet så man kan börja må illa…. Lika bra att inte titta och helt och fullt rösta demokratiskt i valet i höst.  Jag tror jag har bestämt mig och kommer att hålla på Minnesotas egen presidentkandidat Amy Klobuchar i premiärvalet i mars! ( vi får ju se sedan om hon får tillräckligt med röster för att faktiskt bli vald till demokraternas presidentkandidat i sommar….)

2 kommentarer

    1. Ja. Han skapar ett kaos omkring sig som han själv vill ha. Detta har blivit jämfört med ett ’diktatorbeteende’. Tur att han inte lyckas få det som han vill ha!! 🤔😕

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.