Lyxigt värre: Pizzakväll!

Publicerad av

Det är sällan vi har pizza mitt i veckan. Nu pratar jag inte om beställd, färdiggräddad hämtpizza,  utan helt vanlig frusen pizza köpt på matbutiken., Det är nämligen så att vår frys är alldeles för smal för pizzalådor som kommer från affären!

Igår när Herr Vinter slog till med januarigrader, då passade jag på att ta fördel av detta och köpte pizzor till kvällens middag. Det är nämligen så kallt ute att jag bara lämnade pizzorna ute på verandan i kölden och de hölls frusna hur bra som helst ute i -22 grader!

Nu är ju nog  färdiggjord pizza inte egentligen ngn lyxmat, men visst är det enkelt och behändigt en helt vanlig onsdagskväll att bara lägga en pizza i ugnen på värmning.

Serverad med uppskuren gurka, körsbärstomater och skuren paprika och så var kvällens middag avklarad och ungdomarna klagade inte det minsta på den rätten. Kanske jag borde beställa januarigrader lite oftare…? Nej, vet ni kära läsare, jag tror inte det!

 

4 kommentarer

    1. Dock var dessa pizzor långt ifrån hemgjorda! De var frusna och tagna direkt ur en låda och sedan in i ugnen. Enkelt och riktigt gott en vanlig vardagskväll. Fast jag håller med dig, hemgjord pizza är god! 😃😋

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.