Snö till salu!

Publicerad av

Jag kom just in igen efter att ha plogat det första varvet. Snön vräker återigen ner över hela Minneapolis med omnejd och nu vet vi snart inte vad vi skall göra med all denna snö som vi tydligen behöver i år! Som ni ser på bilden är drivorna nu nästan meterhöga och sgs allt detta har vi fått på mindre än en månad.

Det snöar ännu ordentligt ute och lite senare ikväll går nog både Maken och jag ut för att skotta det andra varvet.

Här i förorterna går det ännu att låta drivorna bli ännu högre, men inne i Minneapolis och St.Paul börjar det bli lite trångt med utrymme och Maken berättade att de nu har börjat forsla snön i stora lastbilar och sedan dumpa hela härligheten i floden Mississippi!

Enligt prognoserna blir det ytterligare snöfall i mitten på nästa vecka, men det är långt dit och vi får bara hoppas att väderexperterna har fel!

4 kommentarer

  1. Så mycket snö!!! Kommer ni få vår någon gång? Hahaha 😀 Nä, kan tänka mig att när ni får vår då kommer våren på riktigt 🙂
    Bilden är superfin, ert hus passar så bra in i den vita snön på något sätt, ser urmysigt ut. 🙂

    Gilla

    1. Tack för den fina kommentaren! Vi trivs väldigt bra i vårt hem och har redan bott här i nästan 8 år, fast det verkar som om vi just flyttade in! Ja, den där våren ja… Det spekuleras vitt och brett om risken för översvämningar i vår pga all snö. Jag gissar att dess spekulationer nog till en viss grad blir sanna. Det lär ju hjälpa om snön smälter gradvis, men med dagens temperaturer kring -23 grader lär inte ngn snösmältning få sin början än…!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.