Egentligen….

Publicerad av

… är inte det matchande  utedasset alls menat för lekande barn, men jag tyckte jag måste hålla er på sträckbänken ett litet tag, kära läsare. Det är nämligen så, att Maken  inte har beställt det, utan företaget, som skall se till att få gården framför vårt hem tillsnyggad  under de kommande två till tre veckorna har beställt det. På det sättet kan de hårt arbetande karlarna uträtta sina behov under arbetsdagen, vare sig vi är hemma eller inte.

Vad skall hända här nu då? Jo, om ni hängde med förra sommaren, hade vi anställt samma företag att snygga til bakgården här hos oss. En vacker stentrappa anlades, nya buskar och blommor tillkom och svag, stämningsfull utebelysning.

Nu är det då framsidan av hemmet som skall snyggas till. En ny stengång fram till huset skall tillkomma och terrassen och trappan upp till huset, har redan fått sig en ansiktslyftning. En slang för dränering av gården på den östra sidan har redan tillkommit och förhoppningsvis kommer detta att torka upp gräset en smula.

Det skall bli roligt med en ansiktslyftning. Efter endast två dagars arbete är det inte så mycket att visa ännu. Vi har bl.a en mikrovågsugn på trappan just nu, inte riktigt säker på varför…

Mikrougnen ses till höger just ovanför de nya stenarna som tillkommit runtom hela terrassen. Fler uppdateringar kommer så småningom….

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.