Nästan lika bra som hemma….

Publicerad av

Vädret har inte varit det bästa hittills den här veckan. Hela staten Minnesota var under en tornado uppsikt igår och det regnade fram och tillbaka. Inget bra strandväder alltså. Det blev istället lite klättring och lite mera shopping. Medan Syster  Yster med Make och ett barn shoppade tog jag med mig  restean på klättring inomhus.

Det uppskattades…

image

 

image

Djur i bur!

Barnen strotrivdes och lekte polis och tjuv och klättrade upp och ner och åkte rutschkana. Nu var det tyvärr så fuktigt i luften, trots luftkonditioneringen, att det inte alls var halt att åka i rutschkanan. Dock klagades detta inte det minsta på, utan barnen verkade ha hur skojigt som helst i alla fall.

Efer ca. 1 h var det färdigt med klättrandet och springandet och det blev hemfärd igen. Lika bra var ju detta eftersom åskan dundrade och blixtarna började hagla en aning tätare. Dock fick vi inga tornadon i Tvillingstäderna igår och det var ju väldigt skönt…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.