Meet and greet

Publicerad av

image

Nästa höst byter Lillasyster och hela vår gata  lågstadieskola. Detta beror på att det byggs  en massa nya hus här runtomkring oss och så också en ny skola. Skoldsitriktet växer, folk flyttar in och befolkningen exploderar. Tvillingstäderna växer just nu och så också förorten som vi bor i.

Igår kväll hölls ett tillfälle där eleverna som skall gå i den nya skolan, tillsammans med sina föräldrar, fick träffa varandra och den nya personalen på skolan. Eftersom den nybyggda skolan är så pass ny att den inte ens är öppen ännu, hölls detta tillfälle utomhus vid Sonens skola.  Det var ett välordnat och trevligt tillfälle och fast himlen ser mörk ut på bilden regnade det inte, utan alla kunde gå omkring och mingla i den varma försommarkvällen. Bord hade lagts fram och de olika lärarna för de olika årskurserna stod samlade vid borden, iklädda en viss färg för just deras årskurs. Lillasysters lärare som hon har i år, kommer att byta till den nya skolan hon med, så natruligtvis gick vi och hälsade på henne. Dock kommer Mrs.C inte att undervisai  åk.2 eller åk.3 nästa år, utan faktiskt  i åk.4. Så, när Lillasyster börjar på åk.4 hösten 2017 kanske hon får sin fina lärare från i år igen!

Alla bjöds också på glass igår  kväll och det var ju verkligen en stor bonus för alla barnen som sprang omkring! Det fanns flera olika sorter att välja mellan och Lillasyster valde en s.k snow cone.

Hon hittade flera bekanta som också kommer att byta till dena nya skolan och det var ju verkligen roligt. Visserligen vet hon ju nog om att hon inte är den enda eleven som byter till dn nya skolan, men i alla fall.

Efter ca.45 minuter med minglande hit och dit blev det så dags att åka hem igen och vi satte oss i bilen. Lillasyster var mycekt nöjd med kvällen och det var ju huvudsaken.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.