Arches National Park

Publicerad av

Jag öppnade sömnigt min iPad imorse för att se om det var ngt nytt på gång i världen. Förr i tiden slog man på TVn eller radion, nuförtiden är det  internätet som gäller.

Jodå, mycket riktigt hade Makens telefon och min iPad haft livliga diskussioner under nattens timmar medan han sov på sitt håll i Utah och jag här hemma i Minneapolis. Det fanns nämligen en hel del oerhört fina fotografier nerladdade på min iPad från nationalparken Arches, som de besökte igår innan de åkte vidare västerut mot Capitol Reef national Park i Torrey.

Det var verkligen roligt att se och jag tänkte dela med mig några av dem till er, kära läsare…

4 kommentarer

  1. Mäktigt! Och tänk vad behändigt det ändå är med all denna teknologi. Med egna ögon får man följa med och vara med på ett hörn under en spännande resa. Det tackar även jag här långt bort i Finland för. 😊

    Gillad av 1 person

    1. Ja otroligt med teknologin ibland! Inga vykort behövs längre, vilket kan vara på gott och ont det också….! Javisst är det vackert där i Utah. Maken och jag tänker åka på egen hand när barnen är utflugna ur boet….

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.