Storabror ser dig!

image

Vi kom hem till Minneapolis med omnejd igår, söndag eftermidag. Trötta förstås, men glada över att hemresan hade gått så bra. Utan missöden och tidigt flyg hem, hela 20 min tidigare än beräknat!

Efter hemkomsten till vårt hem i förorten börjae förstås uppackningen och Maken hittade lappen ovan i bagaget. Inte första gången som vårt bagage blivit genomsökt, säkert inte sista heller.

Ja, ja, tur att de inte gick igenom Lillasysters ryggsäck som hon hade med sig inne på planet! Där inne hade hon nämligen gömt de döda  korallerna som hon hittat på stranden  och som egentligen inte skulle få komma med till fastlandet… Schhhh! Om inte ni säger ngt, så gör vi inte det heller! 😉

8 thoughts on “Storabror ser dig!

 1. Då vi kom hem från USA så hade någon kollat igenom vår ena kappsäck också. Men inget meddelande fanns in i väskan, vilket jag tyckte var märkligt. Trevligt i varje fall att hemresan gick bra! =)

  Gilla

  • De är noga här och går ofta igenom väskorna, men vanligtvis är allt lämnat prydligt och snyggt och om inte lappen fanns, skulle man inte ens märka att innehållet blivit genomsökt. Det stör mig faktiskt inte, de gör bara sitt jobb, fast jag tycker det är bra att de lämnar den där lappen, bara så att man vet.

   Gilla

 2. Precis, de gör bara sitt jobb. Men vår ena kappsäck saknade spänn remmen och så var den olåst efter att den genomsökts. Vilket inte var roligt. Men som sagt de hade säkert bråttom de som genomsökte vår väska. Säkerheten framför allt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.