Festblåsan

Inkommande vecka är det traditionell ‘Homecoming week‘ i Dotterns gymnasium och hon ser fram emot de olika festligheterna som ordnas under hela veckan. Det som skall bli allra roligast blir nog dansen, den s.k ‘homecoming dance‘ som ordnas på lördagskvällen. Det är inte en formell dans, eller åtminstone står det så i all information som dinmper ner i inboxen på datorn.

Detta skulle man inte kunna tro när man ser kläningen som Dottern inhandlat idag, i andra hand av en god kompis. Hå, hå ja,ja! Det är paljetter, korsett, tyll och hela köret och jag msåte säga  att jag inte är stormförtjust. Dock är det Dottern som skall ha denna festblåsa och inte mamman i huset! Hon älskar denna skapelse och eftersom det är hon som skall ha den, så är detta naturligtvis huvudsaken, eller hur?

image

6 thoughts on “Festblåsan

  1. Javisst skall ungdomarna få bestämma vad de vill ha på sig, men som du säger ibland vore man glad om man fått ha mera att säga till om… 🙂
    Men visst är den tjusig och på en ung tjej så blir det perfekt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.