Listan

Publicerad av

Det är mycket som skall göras när en familj på fem skall resa hem till Finland!  Inte bara det där med packandet, men så mycket annat!

image

 

Till exempel, så behöver tomaterna  flytta till svärföäldrarnas i två veckor! De är, som jag skrivit förut, planterade i krukor och nu med denn julihetta, vattnar jag dem två ggr. per dag! Jag kan ju inte be Svärmor köra hit till oss varje dag två ggr bara för att vattna mina tomater! Alltså, flyttade Maken  (snäll som han är!) dem igår på eftermiddagen till en solig veranda hos sin mamma. Perfekt! 🙂

Som pricket på i:et kommer tomaterna att börja mogna om några dagar, så Svärföräldrarna får skörda och mumsa i sig medan vi är borta!

 

image

Lillyhunden behöver också flytta! Dottern var väldigt ledsen näsr husse i huset tog Lilly iväg till Svärföräldrarnas idag, fast hon visste att hundar är flockdjur och behöver få  både mat och sällskap av mänskan. Hon visste ju nog detta, men valde att åka  med och installera sin hund hos fammos. Jag  hade packat mat, koppel och säng och sedan bar hund med flyttlass iväg.

image

 

Och så då packandet förstås. Det är svårt att packa för näsan ett helt annat klimat! Vi befinner oss mitt i den heta högsommaren, med över trettio grader sgs varje dag och nu skall det packas för 20 grader kallare tepmeraturer! Att prova byor och jackor i denna värme kan vara jobbigt! Maken valde att ta sina jeans ner i den svala källaren och prova dem där! Jodå, de passade hur bra som helst! 😉

Nu är det kväll och den där listan börjar vara en aning kortare, men visst finns det en del på den ännu… Dock borde jag hinna med resten imorgon innan det bär iväg till flygfältet på seneftermiddagen…

4 kommentarer

    1. ja det är verkligen ett helt företag när man skall ut och resa, det måsta jag hålla med om! jag försöker blogga när jag får tillfälle. Om inte blir det sammanfattnng senare från Minneapolis istället.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.