Malibu (Kauai) Ripple Shawl….

Publicerad av
Den blev klar ikväll. Sjalen som jag började strax innan resan till Hawaii förra veckan. Här på bilden har jag gömt alla garn ändar som ännu behöver fästas och så är sjalen ännu inte blockerad, men nöjd är jag verkligen. Den var inte alls svår att sticka och hälften av den gjordes under flygresan till Hawaii. Eftersom vi besökte den nordligaste av öarna, Kauai gav jag den namnet Kauai sjal istället för det originella namnet som fanns på mönstret.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.