Bordet då?

Publicerad av

Jaa, hur gick det då för vårt välanvända köksbord som onekligen behövde få sig ett ansiktslyft? Strax före julen togs bordet isär och bars ner till källaren och Makens verkstad där det transformerades varsamt och skickligt….

Tyvärr tog jag ingen före bild, men Maken tog denna bild av bordsytan innan han satte igång med transformationen.

Det tog några dagar för Maken att slipa och polera bordet. Skulle han ha kunnat göra allt på en gång gissade han att projektet skulle ha tagit två dagar. Eftersom han jobbade med bordet på kvällar och andra lediga stunder tog projektet runt en vecka.

Sent på julannandagen var bordet klart, ihopskruvat och åter på plats. Det är rätt svårt att se skillnaden på bild, men ni får helt enkelt ta mig på orden. Bordet är och ser ut som ett helt nytt bord och nu grämer det Maken ngt att han inte tog tag i projektet tidigare. Själv är jag bara nöjd att ha fått en sgs ny möbel i huset!

Slipat, polerat och som nytt!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.