Idylliskt, om än något kyligt….

Publicerad av
Min stol på stranden

Denna förmiddag har jag precis avslutat en trevlig lässtund på vår lilla strand. Dock inte iklädd i ngn bikini eller simdräkt, utan i jeans och långärmat. Fötterna var dock bara och njöt av att gräva ner sig i den varma sanden. Vinden viner kallt och solen gör sitt bästa, men den lyckades inte så bra med att hålla mig varm.

Bäst att jag sätter ifrån mig boken och tar tag i den där krattan igen. En sandstrand måste underhållas och rensas ofta vid en sjö för att inte växtligheten skall ta över. Detta krattande lär nog få lite värme i mig också.

Bara att skrida till verket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.