Vargavintern 2020….

Publicerad av

…. fortsätter här i Mellanvästern. Snön vräkte ner över oss igår och det var runt -12 grader. Idag har vi det lika kallt plus att det blåser ordentligt och den nya snön, som är likt puder eftersom det är så pass kallt, yr på mellan tak och väggar på utsidan av vårt hem. På insidan är det varmt och skönt tack och lov, men som alltid i dessa extrema väder går tankarna till de hemlösa och uteliggare som finns runtomkring Tvillingstäderna…..

Vi fick flera cm med snö i den senaste snöstormen och visst är det vackert ( och kallt!) ute! Helt normal vinter för dessa nordliga, amerikanska breddgrader. Det är bara att tacka och ta emot kölden och snön och veta att vi redan fått flera minuter dagsljus sedan vintersolståndet i december. Alltid ngt medan jag sitter här påpälsad i mina varma, sköna ylletröja…!

4 kommentarer

  1. Nej men oj, då är det ni som får all snö och kyla. Varken snö eller minus här, men jag är nöjd 🙂
    På grund av att jag haft ont i rygg och ben har jag inte suttit så mycket vid datorn och kommenterat på bloggar – men här finns vi för varandra ändå alla bloggare.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.