De små gesterna…

Publicerad av

… ni som följer mina skriverier där hemma på andra sidan Potten vet att en viss dotter och Lillasyster var sjuk förra veckan då vi firade Halloween här på andra sidan Potten. Jag var hemma med henne, för även om man är elva år känns det bättre att ha en förälder hemma då man är hemma sjuk från skolan.

Eftersom jag var hemma från jobbet, visste förstås  mina arbetskamrater att jag var hemma med sjukt barn. Denna vecka då jag återvände till jobbet fanns det en godispåse på min hylla som en av mina kolleger hade satt ihop åt Lillasyster som ett litet plåster på såren eftersom hon inte fick gå ut och tigga godis på Halloween.

Det tyckte jag var så väldigt fint gjort och mamman i huset blev så glad!

Det blev Lillasyster också förstås och denna bild skickade vi min kollega:

Tack kära kollega! Du förgyllde en elvaårings kväll!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.