På tennislektion

Publicerad av

Idag, torsdag deltog Sonern i sin sista lektion i tennis för de här två veckorna. Det blir två veckor till lite senare i sommar. Han trivdes verkligen och var lite snopen imorse när det hela var över så snabbt. Fyrtiofem minuter går ju nog snabbt där ute på banana, till och med så snabbt, så att jag inte ens åkte någonstans medan han tränade och lärde sig denna fina sport.  Utan istället  tog jag lugnt fram min ihopfällbara fällstol och satte mig ner med en god bok och läste. På detta sätt spenderade  jag  alltså tennislektionerna.Med ett öga på pojken på tennisplanen och med ett öga nere i boken, som jag förresten nästan läst klart. Men mera om detta i ett annat inlägg…

image

Lillasyster stannade  faktiskt för det mesta hemma medan jag skötte om tennistaxin, men  igår, valde hon att komma med. Hon hade packat väskan med några leksaker och så tog hon med  en bra bok hon också. Dock blir det varmt att sitta stilla  i solen, inte mycket skugga bjuds  det på utanför tennisbanorna, så idag, torsdag, valde hon att stanna hemma.

Sonen mitt i bilden i blå t skjorta och röda shorts.

Instruktörerna var duktiga pojkar  i övre tonåren och Sonen blev riktigt glad när han fick reda på att han kommer att ha samma instruktörer om några veckor när det blir mera tennislektioner för hans del. Något han nu verkligen kan se fram emot eftersom han redan har varit med om en kurs i tennis denna sommar och vet mera vad de innehåller och vad som är att vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.