Hockeykväll

image

Det är sällan, eller sgs aldrig som hela familjen bänkar sig sent på kvällen, speciellt en lördagskväll, framför en ishockeymatch! Fast nu var ju detta då inte vilken match som helst, utan Dotterns gymnasium kom till delstatens final i ishcokey och finalen spelades då alltså ikväll.

Sonen var den enda som följde matchen från början til slut. Fast då han började ropa och hojta i slutet på andra perioden, sprang hea familjen ner till den nedre våningen och bänkade sig. Favoritlaget hade legat under efter slutet på första perioden, men gjorde två mål i andra perioden och nu när den tredje skulle börja ledde de alltså!

Under tredje perioden satt vi alla som på nålar…Skulle de verkligen ta hem segern och vinna ‘the State Championship’  efter att de legat under? Om så blev fallet skulle detta innebära den första hockeysegern  någonsin för gymnsiet, så det var inte litet som stod på spel….

Och ja, ni kan ju gissa er till hur det hela slutade…? Med endast åtta sekunder kvar i matchen och med motståndarlaget som hade tagit ut sin målvakt för att få lägga till en till spelare på planen, sköt en av favoritspelarna på långt avstånd och hör och häpna, rakt in i mål!

Alltså, favorilaget vann med 5-3 efter att ha börjar matchen med underläge och hela familjen dansade, hoppade, skrattade och skrek! Vilken seger och var roligt det kommer att vara för Dottern att komma till skolan på måndagen! Gissar att lärarna kommer att ha fullt sjå med att få gymnsieleverna att lyssna till dem den dagen. Det lär nog skal bli fetsligt värre skule jag tro…!

En väldigt trevlig avslutning på lördagskvällen alltså!

image

 

2 thoughts on “Hockeykväll

    • Jo det var en spännande kväll minsann! Det förvånade mig idag, måndag när Dottern kom hem och berättade att det verklgien inte hade firats mycket i skolan under måndagen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.