2016- början…

Gott nytt år till alla nära och kära och alla ni som läser dessa skriverier! Tack för att ni fortsätter att kika in hos mig och ta del av våra liv!

Här har vi också firat, men kanske inte riktigt med pompa och ståt. Maken behövde vara i jobb hela Nyårsdagen, så några helvilda utsvävningar blev det inte för våran del. ( vilket det sällan blir för oss  i alla fall…!)

God plockmat, familjespel och fammo och faffa på besök. Alla tre barnen orkade just och just stanna uppe till midnatt, men det blev till att vi alla skålade in det nya året vid midnatt åndå, trots enorma gärspningar av familjens yngsta, men klarade det, det gjorde hon.

Nyårsdagen har firats i goda grannars lag med fem stycken fotbollsmatcher ( amerikanska sådana) på TVn, mera god plockmat, trevligt umgänge och glada, lekande barn.

Stackars Maken har haft fullt sjå på jobbet med en hel del oeprationer som kommit in. I skrivande stund har han just sövt ner en patient som behövde få sitt finger fastsytt igen…

image image

Barnen lär sig spela biljard hos den goda grannen, som också instruerar i bilden till vänster….

8 thoughts on “2016- början…

  1. Fast det är ganska skönt att inte behöva snurra runt som en gal också. Tror också min superlugna nyår är en av de bästa jag varit med om. Redan 00.15 var det bara hem till min ”gubbes” mamma och somnade vid 01.00 … så skönt! 😄

    Gillad av 1 person

  2. Gott nytt år! Här firades det lugnt. Var hemma, åt gott, såg på tv och stöpte tenn. Biljard är ju så skoj..ser proffsigt ut! Ikväll får vi vänner på besök.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.