De första pappren…

image

Det är  ett halvt år kvar innnan Dotterns resa till Europa med skolan  skall bli av och nu börjar infon dimpa ner i postlådan. Det kommer att hållas möten, tidiga sådana före skolan börjar. Redan kl.06.45 skall Dottern infinna sig på ett informationsmöte den 21.1. Fast, hon klagar inte.  Nu börjar hon se fram emot sin resa och det hela börjar kännas mera verkligt…

Nu behöver Maken och jag börjar fylla i formulär och skriva under papper hit och papper dit eftersom hon är minderårig och reser med andra vuxna. Fast visst kommer detta att bli ett härligt äventyr! Alldeles ensam, eller ensam utan familjen. Mycket skall hinnas med under de nio dagar som de är borta, och mycket kommer hon att ha att berätta då hon kommer hem till Minneapolis igen. Till Europa har hon ju varit otaliga ggr, men alltid till NORRA Europa. Den här gången skall hon  på äventyr till London, Paris, München, osv. Tyvärr får inte föräldrar åka med… Dock får vi vara med och planera!

2 thoughts on “De första pappren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.