Nu går sista visan….

image

..för mina tomater. Ännu producerar de några  enstaka tomater. Det finns flera gröna körsbärstomater ännu och det kan hända att de flesta av dem hinner mogna, men vi får ju se… Bifftomaterna har nog gett oss det som de kommer att ge tror jag. Det blir inte tillräckligt varmt på dagarna för att de gröna tomaterns som finna kvar skall hinna mogna innan den första nattfrosten kommer.

Det har varit roligt med enga tomater! Nästa vår lär jag omvandla barnens sandlåda till trädgårdsland eftersom de inte längre leker i den. En till fas som har kommit till ända. Istället för att sörja för mycket, är det väl bara att ta  och svänga på steken och göra trädgårsland av det hela! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.