En lördag i september…

– Hett! Några grader över 30 och hög luftfuktighet.. Snälla nordbor skicka oss lite kyligare grader! I tidningen idag stod det att Minneapolus är varmare, 5-10 grader C varmare (!) än det normala i början på september.

-Maken kom hem efter en jobbig natt på jobbigt. Helt slut, vaken hela natten med flera operationer  på gång. Det var blindtarmar, barn som födes och jag vet inte vad.

– Sonen hade kompis här på eftermiddagen. Grabbarna satt framför skärmen och spelade WiiU sgs hela tiden. Kompisen lovade mig att hans föräldrar skulle vara helt OK över detta och hör och häpna, det var de också!

-Vi fick den  gamla sängen ur gästrummet såld och hämtad! Om två månader har vi ett alldeles sprillans nytt ‘home office/guest bedroom.’ Skrivbord, hyllor och nerfällbar säng beställdes igår, fredag. Spännande!

– Vi besöte ny kyrka närmare vårt hem. Funderar på att lämna den gamla. Barnen inte så glada över detta. Tyckte väl att det mesta med denna lutherska kyrka var bra, förutom att det var väldigt svårt att höra vad prästen sade   pga den dåliga akustiken!

-Kokade mat åt  både oss ph Svärföräldrarna. De var tacksamma och glada. Måste göra detta oftare påminde jag mig eftersom Svärmor inte längre kokar mat. Svärfar som älskar hemkokt mat, men kan inte själv, uppskattade och var tacksam. Speciellt för det färska brödet som hade bakats i brödmaksinen under eftermiddagen!

-Njöt av ett glas vin med tända ljus i värmen ute på nätverandan med Maken  innan han slockande och får förhoppningsvis tag i lite välbehövlig sömn!

-Avslutar denna kväll i september med lite egentid framför skärmen. Avkopplande!

2 thoughts on “En lördag i september…

  1. Åh, den värmen sku jag gärna ta för en dag här också. Hela helgen har det regnat från och till.
    Nerfällbar säng, låter som en suverän sak att ha i gästrum, då tar det ju inte nå rum under tiden den inte är i användning, super idé!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.