Lite glest….

Publicerad av

Jag stickar och gör klart projekt som lämnat liggande i korgar under vintern och det blir lite tid över för denna blogg just nu…. Jag återkommer….

jag kanske redan visade denna halsduk i spets? Jag gav bort den till en väninna för en vecka sedan och hon blev så glad och väldigt överraskad. Sådant är verkligen roligt att göra då man kan!

En grön/turkos sjal som jag hade ändrat mönstret på lyckades över förväntan och jag blev riktigt nöjd. På bilden där jag visar den är ändarna ännu inte fästade och sjalen är ännu inte blockerad på ngn av bilderna.

Denna sjal i grått och vitt stickade jag förra hösten, men blev aldrig klar. Nu är den avmaskad och redo att tvättas och blockeras och så småningom ges bort…. Den är däremot enorm….

Denna gjordes också klar på tisdagskvällen och nöjd blev jag över denna också. Ett väldigt lätt mönster och ändå blev sjalen så här pass fin.

10 kommentarer

 1. Otroligt vackra! Du har handalag för detta.
  Här blev det igår lite vedjobb, eftersom vi eldar så pass mycket under vinter halvåret. Eldar ni mycket i er spis?

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det är så roligt att sticka nu när jag tycker att jag börjar kunna! 😊
   Vi eldar ofta i de båda spisarna vi har, men ingen ved behövs eftersom de båda två använder naturgas. Bara tryck på knapp och voilà du har en brasa. Behändigt, men tyvärr sprakar det inget….
   Däremot blir det inget eldande nu förrän i höst…. Temperaturerna har definitivt svängt och nu har vi +20 och uppåt dagligen…. Snart blir det att slå på A/C….🥵

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.