Sand

Publicerad av

Jag älskar sand. Nej, inte inne i sommarstugan och definitivt inte bland lakanen, men ute. På sommaren. När den blir varm på våren och man kan ännu inte riktigt gå barfota i gräset, men i den solvarma sanden går det bra.

Jag växte upp och tillbringade alla mina barndoms somrar på en strand. Detta satte sina spår och då det blev tal om stugköp för två år sedan, var en strand ett måste.

Ni som följer dessa skriverier vet att vi hittade en strand med nyrenoverad, perfekt liten sommarstuga. Att ett av mina största nöjen vid detta nyfunna paradis är att sköta om denna strand är ingen hemlighet heller.

Nu har jag igen krattat och rensat i en hel timme och jag har nog världens gladaste tår skulle jag tro! Nöjda sommarfötter som får gräva ner sig i den nu redan kokheta stranden denna amerikanska nationaldag…..

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.