The-Friday-Before-Christmas-Loot

Publicerad av

Tillbaka till jobbet visade sig, precis som jag trodde, att bli en trevlig dag full med småttingar och trevliga arbetskamrater som alla utbytte små, snabba anekdoter om vad som pågått under alla våras jullov. Förstås med småbarn runtomkring oss hela tiden, lek, samlingar, blöjbyten och spring till toaletterna, blev det, som alltid uppdelade diskussioner. Roligt att träffa alla var det förstås och efter dagen som gick i turbofart, fick jag samla ihop alla små gåvor som hade samlats den sista fredagen före jullovet.

Vi har trevliga, generösa familjer som överöser oss med gåvor i slutet på terminerna, både till julen och till våren. Eftersom jag inte jobbade fredagen före jullovet, utan flög till Arizona med familjen istället, hade min snälla chef samlat alla gåvor som jag fick på min hylla i vårt gemensamma kontor. Det var bara  för mig att samla ihop allt och ta hem hela härligheten.

Väl hemkommen gick jag igenom allt och hade bl.a fått ett trevligt doftljus, en fin ängel att hänga i julgranen, flera skandinaviskt inspirerade  tomtar  att pynta med och ett par gåvokort till lokala caféer och restauranger.

Imorgon är det onsdag och arbetsveckan fortsätter. Vist  känns det skönt att vara tillbaka i rutinen ändå, inte sant…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.