Rännil

Publicerad av

Jag har just kommit hem från jobbet där dagen var en aningen lugnare än igår och kaoset ( för med barn i åldrarna 3-4 råder alltid ngn form av kaos) inte riktigt lika påtagligt.

Solen nästan gassar och snödrivorna fortsätter att krympa. Vattnet från dessa, för endast två veckor sedan, enorma snödrivor, ränner ner till vår gata i små, vackra rännilar som reflekterar solljuset.

Det blåser rätt kraftigt, men jag sitter ute på verandan framför vårt hem och njuter i värmen och sitter här i lä för vinden.

Meteorologerna hade förutspått mulet väder idag, men solen ville tydligen också vara med på ett hörn och det har jag inget alls emot måste jag säga.

Ljuvliga vår! Och ännu är det endast ngn plusgrad, så denna vår är tidig och blyg ännu. Vi har många veckor med varm vår framför oss, innan sommarhettan slår till.

Lillasyster sade åt mig häromdagen att hon ser så fram emot hennes och min resa i sommar eftersom sommaren är så sval och skön i Jakobstad och inte lika het som här.

Jag kan ju förstås inte göra så mycket annat än att hålla med. 😃

4 kommentarer

  1. Det bästa med våren är när snön smälter. Här är det mest halt och snöslask för tillfälligt, intyget bra väder för barnen som skall ta sig till skolan. Tur att sonen har bil och kan köra dottern ibland om det behövs. 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.