Fönster!

Publicerad av

Den stackars mannen kom vid nio tiden imorse. Stackars, för att det hällregnade och åskan och blixtarna turades om tätt efter varandra. Han satt i bilen en bra stund, innan jag gick ut under Makens jättelika golfparaply och bad honom backa upp på uppfarten och sätta alla fönster som skulle installeras  ute på verandan på garagegolvet.

Sagt och gjort, han backade upp och han satte upp sin lilla verkstad i garaget. Det gick mycket bättre och han kunde börja jobba trots regnet.  Naturligtvis började det lugna ner sig så fort han satte up sin lilla verkstad i vårt garage – typiskt!

Det tog runt 3 timmar för honom att få alla de nya fönstren installerade och dessa gav vår nätveranda ett helt nytt utseende.

Jo, det är faktiskt fortfarande en nätveranda. Om man drar ner fönstren över varandra, eller skuffar dem uppåt mot taket, finns nätet där bakom och det blir inte hett och kvalmigt under sommarens värsta dagar när det är som hetast. Vi hoppas att med stängda fönster få användning av verandan lite längre denna höst och  förhoppningsvis lite tidigare på vårvinterkanten, feburari/mars. Vi får se….

Nöjda med resultatet och utseendet är vi i varje fall så här långt. Installationen blev inte helt klar idag, på måndagen återkommer vår nya vän Installeraren  och gör jobbet klart.

Sedan tror jag det får vara klart med förbättringar kring hemmet ett tag…!

2 kommentarer

  1. Många fina uppfinningar finns! Det här är verkligen vackert och fiffigt, med både glas och nät. Ni får vara nöjda. Vi har också funderat på att eventuellt framdeles göra en inglasning på vår ena terass.

    Gilla

    1. Tack! Det blir för hett här för de finska glasverandorna, men nät går det bra med. Och nu fönster så att det går att välja vad man vill ha och sedan hålla verandan stängd under hela vintern. Slipper skotta på verandan då! 😃👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.