Opererad

image

Bilden visar lilla Fiona och Dottern i torsdags på kvällen. Kvälen innan Fiona åkte in till hundsjukhuet för sin operation. Den där operationer som leder till att hon inte kommer att kunna få valpar… En vanlig operation som rekommenderas och görs både på honhundar och hanhundar i detta landet.

Dock är det ju en operation och och både jag och Dottern  var lite småoroliga för vår söta, men dock tuffa valp.

Operationen gick fort, bra och helt utan komplikationer. Eftersom lilla  Fona har haft så väldigt känslig mage och ofta kastat upp maten blev hennes  mage också röntgad medan hon var under anestesi och till all lycka visade sig att allt ser normalt ut på insidan. Alltså, bara att byta mat (igen!) för att se om henens känsliga  mage tål den.

image

Efter den lyckade operationen, fick Fiona komma hem redan på fredagseftermiddagen. Bilden ovan tog jag på söndagsmorgonen när Dottern och hon gosade i sängen. Under täcket var det var varmt och skönt.

Nu, måndag morgon är Fiona nästan helt tillbaka till sitt normala, busiga själv ävenom hon fortfarande går på värkmedicin och inte får åka till hundskolan ikväll.

2 thoughts on “Opererad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.