Lejonkungen

Publicerad av

image

I onsdags var vi minsann ute  på en speciell kväll hela familjen. Vi hade nämligen biljetter till scenproduktionen av Disneys Lejonkungen. Broadwayproduktionen  gjorde premiär här i Minneapoolis på 1997 och har varit tillbaka flera ggr sedan dess. Förra sommaren, då Maken och jag var på en gala som hölls för ett av sjukhusen som han jobbar för, auktionerades biljetter ut för just denna föreställning. Maken  bjöd  och vi råkade vinna biljetterna!

I och med att vi vann dessa biljetter har vi haft detta evenemang inskrivet i almanackan ända sedan senaste augusti. Platserna var otroligt bra, på sjunde raden satt vi, i den fina, gamla teatern! Uppklädda och förväntansfulla inför kvällens föreställningen väntade vi med spänning på att ridån skulle gå upp… Och vilken kväll det blev sedan!

Vilken föreställning! Vilka scener, vilka scenombyten, kläderna, sångerna, dansandet… Helt otroligt! Hela familjen var imponerad, och njöt i alla högsta grad av denna upplevelse. Denna musikal måste ses, så om den kommer till Stockhom eller Hfors och du tycker om dylika föreställningar, ta chansen och gå se den! Rekommenderas varmt!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.