The Book of Mormon

 

image

trots min diagnos i lördags, den där utsagon om lunginflmmation ni vet, bar det av på teater/musikal på kvällen. Vi hade köpt biljetterna i februari, bra sittplatser för inte en sådan liten peng, så det var bara att inta mediciner och åka iväg. Barnen fick en trevlig kväll med fammo och faffa medan jag och Maken åkte till Downtown Minneapolis och Orephum Theater för att titta på den belönade och omtalade Broadway musikalen The Book  of Mormon.

Maken hade, på förhand via nätet, hittat bra parkering nära teaterna så att en trött fru inte skulle behöva gå så långt. Vi var ute i god tid och fick våra platser så fort som dörrarna till salen öppnades. Bild av scenen ser ni ovan, men som ni ju vet, får inga andra bilder tas, så ni får tro på mig när jag säger att  det blev en härlig kväll!

vilken underhållning alltså! Dock skulle man inte var speciellt känslig för denna musikal, en religiös satir som driver med Mormonkyrkan. Trots tröttheten njöt jag i stora drag av denna pjäs- musiken, skådeseplarna, dansnumren etc.

Nu vet jag inte om denna kommer eller har turnerat utanför USA, den är väldigt amerikansk, men om den kommer till Sthlm eller Hfors, gå se den! Rekommenderas varmt, fast som sagt, ta inte med dig vem som helst…

image

3 thoughts on “The Book of Mormon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.