En riktigt god gåva!

Publicerad av

image image

 

Så här glad var en viss Lillasyster imorse kl.06.45! Det är inte ofta hon får äta sitt allra godaste godis från Finland så tidigt på morgonen. Men igår kväll när jag tömde postlådan sent efter att ha kommit hem med Dottern från danslektionen hennes, låg det ett paket från mommo i denna poståda. Ett litet försenat födelsedagspaket som innehöll ngt så gott som Pätkis!

Denna mintchoklad som hon upptäckte senaste sommar på Prisma och som hon absolut älskade från den första tuggan. Hon har alltid tyckt om mint, men godiset hemifrån är mildare i smaken och det passar Lillasyster utmärkt!

Hon fick alltså äta en hel Pätkis före hon borstade tänderna och efter skolan slank en till ner.  Nu har hon tre stycken kvar som hon har gömt noga ifrån syskonen så att de inte skall ta dem ifrån henne…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.