På dansjulfest

I tisdags var det dansjulfest för Lillasyster. Ja, egentligen för Dottern också, men vid 15 års ålder kommer inte längre föräldrarna och ser på, utan ungdomarna har sin egen fest och trivs bra med det.

Hur som helst, Lillasyster och hennes dansgrupp dansade för oss föräldrar. En balettdans, en steppdans och en jazzdans, vilket är de tre olika formerna av dans som undervisas i denna dansstudio. Lillasyster skulle inte fortsätta i år, utan satsa på gymnastiken istället, men eftersom detta blir hennes femte år efter avslutad säsong i vår, kommer hon att få sin första pokal. Detta ville hon inte missa och fortsatte alltså!

Efter dansnumren blev det några  lekar och presenter och sedan mat förstås!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.