Rosa räv eller lila enhörning? Ja, det är frågan!

Lillasyster hade en dröm som hon ville förverkliga. För  några veckor sedan var hon och jag och storhandlade mat. Vid affären såldes jättestora kramdjur och Lillasyster, som älskar kramdjur, ville ha! Problemet var att hon redan hde två stora kramdjur och jag hade ingen lust att köpa ett till åt henne.

Hela sommaren har barnen förtjänat sina egna slantar genom att hjälpa till här hemma med diverse jobb. Tömma/fylla diskmaskinen, hjälpa till med tvätten, tömma skräpkorgar, ta hunden på promenader osv, osv.

Lillasyster har sparat, men hade inte riktigt tillräckligt att inhandla sitt kramdjur och hon fick snällt vänta… tills idag!

Efter vi hade kastat in lite lätt söndagslunch efter kyrkobesöket åkte hon och jag tillbaka till samma affär för att handla och en väldigt glad  och föväntansfull Lillasyster hade med sin börs, som nu hade tillräckligt med veckopeng i sig för att införskaffa drömdjuret!

Hon blev både glad och besviken när vi kom fram. De hade inte längre zebran som hon ville ha! Det hade  funnits tre exemplar av zebran förra gången, men nu hade dessa blivit ersatta av en  röv och en enhörning. Räven var rosa och hade hovar istället för tassar, vilekt störde denna sjuåring som kan sina djur. Enhörningen var lila och söt, men hon tyckte nog ändå bättre om räven.

Vi satte räven i kundvagnen medan vi handlade eftersom detta visade sig vara ett sådant svårt beslut. Efter att vi hade handlat färdigt gick vi tillbaka till den jättelika lådan och Lillasyster försökte bestämma sig vilken hon ville ha…

Till slut blev det räven  som kom hem med oss och trots att inte zebran fanns, var det en mycket glad Lillayster som styrde stegen mot dörren och bilen för att få komma hem så snabbt som möjligt för att visa upp denna nya räv åt grannkompisarna… 🙂

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.